Kolinska

Cockta Origjinale 1.5l
$3.99

Cockta Origjinale 1.5l

Kolinska

Kolinska Shije të veçanta natyrore të kombinuara të karamelit, koktejeve të njëmbëdhjetë llojeve të bimëve dhe CO2 natyrale. COCKTA në një moment ...

View full details
$3.99
Jupi- Portokall 0.25l
$1.29

Jupi- Portokall 0.25l

Kolinska

Pije freskuese me shije portokalli, prodhuar nga kompania Jupi. Aroma është natyrale E pasterizuar  LIMIT 3 PER CUSTOMER!  🥄 Pesha 0.25l

$1.29
Jupi- Portokall 1.5l
$3.49

Jupi- Portokall 1.5l

Kolinska

Pije freskuese me shije portokalli, prodhuar nga kompania Jupi. Aroma është natyrale E pasterizuar 🥄 Pesha 1.5l • LIMIT 1 PER CUSTOMER! 

$3.49
Sale

Unavailable

Sold Out