EM

Kore Filo Gjysme te Pjekura 450g
$4.50

Kore Filo Gjysme te Pjekura 450g

EM

• Kore Filo gjysmë të pjekura, prodhuar nga EM • Mund të përdoret për të bërë një shumëllojshmëri të pastave etnike dhe mallrave të pjekur të till...

View full details
$4.50
Tepsi Rrumbullak e Felle- Deep Baking Tray 40 cm
$29.99

Tepsi Rrumbullak e Felle- Deep Baking Tray 40 cm

EM

• Tepsi e thellë e rrumbullakët me diametër 40cm, prodhuar nga EM • E përkryer për mjaft lloje gatimesh 🥄 Gjeresia 40cm

$29.99
Sale

Unavailable

Sold Out