Eurocrem Blok 100 g

Eurocrem Blok 100 g

$1.49

• Takovo

• Përbëhet nga një krem çokollate që ka dy gjysma: të zeza (kafe) dhe të bardha (të dyja përmbajnë brenda një lajthie).

• Dallimi kryesor është se gjysma e zezë përmban kakao.

🥄 Peshon 100g

-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Takovo

• Takovo

• Përbëhet nga një krem çokollate që ka dy gjysma: të zeza (kafe) dhe të bardha (të dyja përmbajnë brenda një lajthie).

• Dallimi kryesor është se gjysma e zezë përmban kakao.

🥄 Peshon 100g