Argeta- Pashtetë Tuna 95gr

by Argeta
$2.99

 

  • Argeta Tuna nuk përmban asnjë konservues ose yndyrna shtazore.
  • Ajo ka vlera të larta ushqyese dhe është një burim i pasur i proteinave dhe mineraleve. 
  • Ftoheni pas hapjes dhe konsumojeni brenda një dite. 
🥄 Peshon 95gr

    Sale

    Unavailable

    Sold Out