Bash Home Made Ajvar Mild 300 gram

Bash Home Made Ajvar Mild 300 gram

$4.50

• Ajvar i prodhuar nga Bash.

  • Ajvari mund të shërbehet si një shtesë për ushqim, pasuron ushqimin në fazën e gatimit ose pjekjes dhe është mjaft i shijshëm. 
  • 🥄 Peshon 300g.
-
+
wishlist
Type Ajvar
Vendor Bash Ajvar
• Ajvar i prodhuar nga Bash.

  • Ajvari mund të shërbehet si një shtesë për ushqim, pasuron ushqimin në fazën e gatimit ose pjekjes dhe është mjaft i shijshëm. 
  • 🥄 Peshon 300g.