Ajvar Shtepiake Biljana Mild 670g

by Biljana
$7.99

• Ajvari është një përbërje perimesh e bërë nga speca të kuq të pjekur dhe patëllxhan.

  • Prodhuar nga përbërësit më të mirë, ky është ajvar i prodhuar në shtëpi! 
  • Shijoni perimet e ndryshme të përziera së bashku në mënyrë të përkryer. 
  • 100% natyral. 
  • 🥄 Peshon 670g.
Sale

Unavailable

Sold Out