Labne Merve 450 gr

$4.49
  • Tradicionalisht e bërë nga kullimi i hirrës nga kosi pak i kripur, Labne është një djathë i trashë dhe i butë i kosit dhe mjaft i shëndetshm. Gjithashtu është mjaft e pasur për t'u përdorur si zëvendësim për krem kosi.
Sale

Unavailable

Sold Out