Mikado Cokollate me Oriz 300 gram

by Zvecevo
$6.99

• Është bërë nga çokollata më e mirë, mënyra të veçanta për ju

• Sekreti i këtij çokollata është në traditën e tij dhe në të gjithë adhuruesit e këtij çokollata, numri i të cilëve rritet nga dita në ditë!

• Mikado çokollatë me oriz gjithashtu siguron vetitë diete, dhe e bën atë ushqyese të dëshirueshme dhe të dobishme!

🥄 Peshon 300g

Sale

Unavailable

Sold Out