Ion çokollate me qumesht 85 g

by Ion
$2.39

• Çokollatë, meshë, pralinë, karamele dhe shumë më tepër ...

• Të gjitha produktet ION, të gjitha që ju mund të dëshironi ndonjëherë për momentet tuaja më të ëmbla.

🥄 Peshon 85g

Sale

Unavailable

Sold Out