Evropa Llokum 1000 g

by Evropa
$5.99

• Evropa

• Historia e një loci fiktiv (i quajtur edhe kënaqësi turke) filloi në fund të viteve 1700, kur bukëpjekësi i Gjykatës së Perandorisë Osmane në Stamboll mori një urdhër nga Sulltani për të bërë karamele të buta për shkak të prishjes së dhëmbëve të rëndë.

• Ky ëmbëlsirë tradicionale, e cila sot është një pjesë e pashmangshme e menysë tonë për ditët e agjërimit dhe gjithashtu kënaqësia e ëmbël e çdo filxhan kafe, shpejt u bë më e dëshirueshme në Pallatin Perandorak dhe më gjerë.

• Shijoni shijen e pazëvendësueshëm të locumit tonë, me ose pa arre.

🥄 Peshon 1000g

Sale

Unavailable

Sold Out