Ullinj të marinuar

Ullinj të marinuar

Ka mënyra të ndryshme për marinimin e ullinjëve. Për këtë recetë na duhen:
- Ullinj
- Hudhër
- Limon
- Trumze të freskët
- Rozmarinë të freskët
- Gjethe Dafine
- Vaj ulliri
 Ky kombinim i agrumeve, barishteve të freskëta dhe hudhrës është i preferuari i shumicës, megjithëse bukuria e kësaj recete është se është mjaft fleksibile. Ju mund t'i ndërroni barishtet e freskëta me të thara, limonin me portokallin, hudhrat, etj. Ka shumë hapësirë ​​për të luajtur me gjërat dhe për t'i bërë ato vërtet receta tuaja.


Porostini përbërësit në FreshAlb:
Ullinj / Olives https://bit.ly/3tc0Ldv

Previous article Kuzhina tradicionale Shqiptare
Next article Cheescake në gotë
Sale

Unavailable

Sold Out