Plazma Tortë

Plazma Tortë

Përbërja:
-600 g plazmë
-100 g arra
-200 g çokollatë
-250 g margarinë
-2 vezë
-200 ml lëng me gaz me shije të portokallit
Përgatitja
Vezët, margarinën dhe sheqerin duhet ta përzieni. Shtoni plazmën, arrat dhe 100 g ­–çokollatë të grimcuar.
Shtoni lëngun dhe përzieni mirë, plazmën vendoseni në pjatë dhe jepni formë tortës. Mbi të vendojeni çokollatën e shkrirë (100 gramë që kanë mbetur) dhe vajin. Mund t’a dekoroni me fruta te freskëta.
Porosit përbërësit tek FreshAlb: 
Bambi- Ground Lane/Plazma biscuits https://bit.ly/3yA6agM

 

Previous article Gurabija me reçel
Next article Pizza rolls
Sale

Unavailable

Sold Out