Kifle te buta

Kifle te buta

100gr gjalp i shkrire (butter)

20gr maje buke (yeast)

200ml qumesht i ngrohte (warm milk)

2 luge te mesme mjalte (honey)

1 veze dhe 1 te bardhen e vezes 

1 luge e mesme sheqer (sugar)

1 luge e mesme krype (salt)

600gr miell

Mbushja sipas deshires me: Recel, Ajvar, Parizier Sallam Pule, suxhuk apo Djathe

Previous article Petulla të mbushura me reçel
Sale

Unavailable

Sold Out