Free Shipping

With Minimum Order

Contact Us

1-855-227-8222

Chat With Us

Live Chat Our Team

FreshAlb

Over 500 Products

Produktet Me Te Reja

Grid

Shkurte Fejza Ju Sjell FreshAlb-in!

Blog posts

SUPË ME SPINAQ

SUPË ME SPINAQ

- Supat janë të ngjashme me gjellërat, te shëndetshme, të shijshme dhe në disa raste mund të mos ketë një dallim të qartë midis të dyjave! Sidoqoftë, supat në përgjithësi kanë më shumë lëng (lëng mishi) sesa zierjet. Supat klasifikohen...

Read now
BAKLLAVA ME 60 PETË

BAKLLAVA ME 60 PETË

- Emri bakllavë përdoret në shumë gjuhë me ndryshime të vogla fonetike dhe drejtshkrimore.Bakllava përgatitet normalisht në tepsi të madhe, duke vendosur shumë shtresa të petëve të ndara me gjalpë të shkrirë dhe vaj. Një shtresë me arra të copëtuara -...

Read now
TESPISHTE TRADICIONALE

TESPISHTE TRADICIONALE

Tespishtja është një traditë e hershme e kuzhinës shqiptare, e cila përgatitet kryesisht në zonat veriore të vendit, përfshirë edhe Kosovën. Një ëmbëlsirë unike, me sherbet e cila kombinohet me bajame, por edhe me fruta të tjera të kombinuara që...

Read now
Sale

Unavailable

Sold Out