Pyetjet Më Të Shpeshta

FreshAlb - Pyetjet me te shpeshta

 

A mund të blejë me shumicë?

Fatkeqësisht, ne aktualisht nuk shesim me shumicë. Ju lutemi na kontaktoni nëse jeni duke kërkuar për të vendosur porosi të mëdha ose ndonjë artikull.

Nga vijnë produktet?

Shumica e produkteve tona vijnë direkt nga Europa Lindore dhe Perendimore, si edhe nga Izraeli dhe Shtetet e Bashkuara. Shtetet e prejardhjes janë të përmendura në shumicen e përshkrimeve të produkteve në web faqen tonë. Për shembull, ju do të gjeni etiketat e vendit në djathërat tanë artizanal, qertifikatat e autencitetit në produktet e peshkut, ashtu si edhe udhqimet dhe vajërat Mesdhetare. Çajrat dhe kafet janë gjithashtu qartë të markuara me shtetin e origjines.

Në cilat vende e bëni transportin?

Ne transportojmë në SHBA (duke përfshirë Alaskan dhe Havain) dhe në Kanada.

Cila është politika juaj e kthimit të produktit?

Të gjithë artikujt delikat janë 100% të garantuar. Nëse ndonjëherë ndodh ndonjë problem me produktet tuaja delikate, na telefononi, ose dërgoni email për zëvëndësim ose rimburësim. Çdo artikull jo delikat mund të kthehet për ndonjë arsye, përderisa është i papërdorur dhe është në ambalazhin e tij origjinal. Garanca jonë është e thjeshtë: 100% kënaqësi në blerje! Nëse nuk jeni plotësishtë i kënaqur me eksperiencën tuaj në blerje, produkte, shërbim apo dorëzim, na njoftoni dhe ne do të bjëmë më të mirën ta zëvëndësojmë artikullin apo të bëjmë një rimburësim.

A ofroni zbritje?

Po! Ne rregullisht vendosim kodet kupon për kursime shtesë në çmime tashmë të ulëta.Gjithashtu për të shpërblyer konsumatorët tanë ne e kemi mundësuar programin për shpërblime. Shikoni kuponat tanë dhe faqen e programit për shpërblime për kode në dispozicion.

Si përdoren kodet kupon?

Kodet kupon jepen në fund të procesit check-out, pasi që keni dhënë informatat tuaja personale, adresën, email etj.

Sa kushton transporti?

Çmimet e transportit varen nga destinacioni dhe lloji i shërbimit. Ne përdorim FedEx ajrore për porositë që gjenden për rreth vendit dhe transporti lokal tokësor për porositë që gjenden përreth zonës së New York City. Për detaje në tërësi rreth çmimeve të transportit, ju lutemi klikoni këtu

Cfarë lloje të pagesave pranoni?

Ne pranojmë më së shumti karta krediti: VISA, MasterCard, American Express, Discover

Pse nuk e pranova emailin e konfirmimit?

Së pari, ju lutemi kontrolloni nëse e keni dhën adresën e email-it të saktë.

Nganjëherë emailet nga web faqja jonë automatikisht adresohen në folderin " Spam" në mail box-in tuaj. Nese nuk e gjeni lajmërimin në folderin kryesor, ju lutemi kontrolloni folderin "Spam".

Nëse nuk e keni lajmërimin as në "Spam", ju lutemi shtoni sales@freshalb.com në librin e adresave(address book) apo whitelist.

Sale

Unavailable

Sold Out