Embelsire me lenge qershie dhe  vishnje

Embelsire me lenge qershie dhe vishnje

3 veze
1 gote te ujit sheqer
1 gote te ujit vaj
1 gote te ujit lenge vishnje Jaffa
1 limon vetem livoren e tij
2 gota e gjyse te ujit miell Finnesa
1 pako pluhur per pjekje Podravka
1 pako sheqer vanilje Podravka
3 luge kakao Vava
Previous article Petulla të mbushura me reçel
Sale

Unavailable

Sold Out