Ëmbëlsirë me puding të vaniljës dhe me luleshtrydhe

Ëmbëlsirë me puding të vaniljës dhe me luleshtrydhe

Përbërësit:

500 ml qumësht (milk)

1 puding vanilje Podravka ( vanilla pudding)

4 lug sheqer (4 tblsp sugar)

Këta përbërës zihen së bashku për 1 minutë. (Boil the ingredients for 1 minute).

Shto dredhëzat dhe biskotat e bluara- Petit Beure. (Add strawberry and cookie crumbs)

Previous article Ëmbëlsirë me Biskota , Puding dhe Banane
Next article Ëmbëlsirë me keksa të qokolladës dhe portokallit
Sale

Unavailable

Sold Out