Recel Shalqini

Recel Shalqini

Përbërësit :

1.5 kg Shalqin
1 Lugë Sodë Bikarboni
Previous article Gjellë e shijshme me shumë vitamina
Next article Petulla me Patate dhe Djath
Sale

Unavailable

Sold Out