Pilaf me bizele

Pilaf me bizele

2 filxhana oriz Kocanski Levidia
500gr bizele Grashak Takovo
2 karrota
Kripe dhe piper
Vaj
Previous article Mini pica me suxhuk të Pejës
Sale

Unavailable

Sold Out