Në Zemër te SHBA-ve falënderohet Doktori Shqiptar që ka shpëtuar me mija zemra (VIDEO)

Në Zemër te SHBA-ve falënderohet Doktori Shqiptar që ka shpëtuar me mija zemra (VIDEO)

Gjate pandemisë te CoronaVirus COVID-19 kompania FreshAlb me baze ne New York ka falënderuar punëtoret shëndetësor dhe specifikisht Kardiologun e njohur shqiptaro amerikan Dr. Sulejman Celaj përmes një billboardi ne Times Square.

Permes mesazhit ne billboardin ne Times Square, qendrën e Nju Jorkut qe mund te shihet ne videon e bashkangjitur, FreshAlb falenderon te gjithë punëtoret shëndetësor me nje falënderim special per Doktorin tone Dr. Celaj. Dr Celaj eshte Drejtor i Repartit te Kardiologjisë ne Spitalin St Barnabas ne New York.

Image may contain: 2 people, including S Mani Çelaj, outdoor

Previous article Petulla të mbushura me reçel
Sale

Unavailable

Sold Out