Kajmaka  vetëm me dy përbërës !

Kajmaka vetëm me dy përbërës !

Përbërësit :

3 të bardhat e vezëve
Pak krip
150 gr. Sheqer
Vezët duhet të jenë të freskëta dhe mos të qëndrojne në frigorifer ! 
Format i nxjerni sipas dëshirës. 
Furra duhet të jetë e nxehtë në 100 gradë, 60 min. , dhe mos të hapet gjatë pjekjes.
Previous article Petulla të mbushura me reçel
Sale

Unavailable

Sold Out