Ëmbëlsirë me biskota

Ëmbëlsirë me biskota

Përbërësit :

300 ml. Qumësht i ftohtë
2 Vezë
Previous article Peta të mbushura me mish të bluar dhe perime
Next article Peshk i mbushur
Sale

Unavailable

Sold Out