Vinobran Aroma 10 gram

Vinobran Aroma 10 gram

$0.49

• Vinobran

• Aroma Vinobran mund të përdoret për ruajtjen e frutave dhe perimeve që do të mbajnë ...

• Wine parandalon frutat dhe oksidimin (ngjyrosjen) e lëngut

🥄 Peshon 10g
-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Aroma
• Vinobran

• Aroma Vinobran mund të përdoret për ruajtjen e frutave dhe perimeve që do të mbajnë ...

• Wine parandalon frutat dhe oksidimin (ngjyrosjen) e lëngut

🥄 Peshon 10g