Radenska- Ujë i Gazuar 1.5l

$2.79
  • Ujë i gazuar Radenska
  • Nga thellësitë e tokës, larg ndotjes, një dhuratë shumë e veçantë e natyrës buron vazhdimisht
  • Tre burime minerale pranë kufirit midis Austrisë dhe Sllovenisë furnizojnë Radenskën, e cila mburret për përmbajtjen e pasur dhe një kombinim të shkëlqyeshëm të mineraleve

🥄 Pesha 1.5l

• LIMIT 1 PER CUSTOMER! 

Customer Reviews

Based on 2 reviews Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out