Fructal Leng I Kajsise Premium 1 Liter

Fructal Leng I Kajsise Premium 1 Liter

$3.99

• Lëng kajsije dhe molle i prodhuar nga Fructal

• Prodhuar me kajsi dhe molle të klasit të parë

🥄 Përmban 1L

• LIMIT 1 PER CUSTOMER! 

-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Fructal

• Lëng kajsije dhe molle i prodhuar nga Fructal

• Prodhuar me kajsi dhe molle të klasit të parë

🥄 Përmban 1L

• LIMIT 1 PER CUSTOMER!