Cockta Origjinale 1.5l

$3.99
  • Kolinska
  • Shije të veçanta natyrore të kombinuara të karamelit, koktejeve të njëmbëdhjetë llojeve të bimëve dhe CO2 natyrale.
  • COCKTA në një moment mban kujtesën e rinisë dhe dashurisë së parë, dhe me origjinalitetin e saj krijon legjenda të reja.

🥄 Pesha 1.5lb

Customer Reviews

Based on 2 reviews Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out