Evropa

Evropa - Bonbone xhelatine (zhele bonbone) 500gr
$4.99

Evropa - Bonbone xhelatine (zhele bonbone) 500gr

Evropa

Evropa Gëzimi turk i shijeve të ndryshme, aromat e bukura dhe cilësia e shkëlqyer është një produkt në të cilin jemi krenarë. 🥄 Pesha 500gr

$4.99
Evropa- Krem Banane (35 cope) 595gr
Save 33%
$11.95
$7.95

Evropa- Krem Banane (35 cope) 595gr

Evropa

Krem Banana është pako me 35 çokollata të shijshme të mbushura me krem bananeje. Bërë me çokollatë të vërtetë.  Ngjyra natyrale.  🥄 Pesha 595gr

$11.95
$7.95
Save 33%
Evropa- Krem Banane Mini 300gr
Save 25%
$4.00
$3.00

Evropa- Krem Banane Mini 300gr

Evropa

Krem Banana është pako me çokollata të shijshme të mbushura me krem bananeje Bërë me çokollatë të vërtetë Ngjyra natyrale 🥄 Pesha 300gr

$4.00
$3.00
Save 25%
Evropa- Llokum 1000gr
$5.99

Evropa- Llokum 1000gr

Evropa

Evropa Historia e një loci fiktiv (i quajtur edhe kënaqësi turke) filloi në fund të viteve 1700, kur bukëpjekësi i Gjykatës së Perandorisë Osmane ...

View full details
$5.99
Evropa- Llokum 400gr
Save 44%
$4.99
$2.79

Evropa- Llokum 400gr

Evropa

Evropa Historia e një loci fiktiv (i quajtur edhe kënaqësi turke) filloi në fund të viteve 1700, kur bukëpjekësi i Gjykatës së Perandorisë Osmane ...

View full details
$4.99
$2.79
Save 44%
Evropa- Wafers me Lajthi 270gr
$1.99

Evropa- Wafers me Lajthi 270gr

Evropa

Vafer të mbushur me krem lajthie.  Prodhuar nga Evropa. Janë thjesht të shijshme. 🥄 Pesha 270gr

$1.99
Evropa- Wafers Nougat 300gr
$2.49

Evropa- Wafers Nougat 300gr

Evropa

Vafer të mbushur me nougat Prodhuar nga Evropa Janë thjesht të shijshme 🥄 Pesha 300gr

$2.49
Evropa- Waffers me Krem Kafeje 270gr
$2.49

Evropa- Waffers me Krem Kafeje 270gr

Evropa

Vafer të mbushur me krem kafeje Prodhuar nga Evropa Janë thjesht të shijshme 🥄 Pesha 270gr

$2.49
Sale

Unavailable

Sold Out