Mjaltë

Mjalte Acacia Seebees Honey 450 g
$12.49

Mjalte Acacia Seebees Honey 450 g

Seebees Honey

• Mjaltë akacieje, prodhuar nga SeeBees • Mjalti i akacies ka një përmbajtje acide më të ulët se sa mjaltet e tjera • Përmbajtja e tij e lartë fr...

View full details
$12.49
Mjalte Linden Lipa Seebees Honey 450 g
$12.49

Mjalte Linden Lipa Seebees Honey 450 g

Seebees Honey

• Mjaltë bliri, prodhuar nga SeeBees • Mjalti i blirit është lehtësisht pikant 🥄 Peshon 450g

$12.49
Mjalte Manuka nga Zelanda e Re 25+ Airborne    500 g
Save 20%
$24.99
$19.99

Mjalte Manuka nga Zelanda e Re 25+ Airborne 500 g

Airborne

• Mjalti Manuka, nga Airborne, prodhohet nga dy bimë të lidhura ngushtë, të cilat zakonisht quhen manuka • Ky mjaltë është i fortë dhe me një arom...

View full details
$24.99
$19.99
Save 20%
Mjalte Natyrale Airborne nga Zelanda e Re 500 gram
$12.99

Mjalte Natyrale Airborne nga Zelanda e Re 500 gram

Airborne

• Mjalti i ëmbëlsuar nga Airborne është 100% mjaltë i pastër - nuk ka asgjë shtesë • Procesi i "ëmbëlsimit" mbështetet në, dhe rrit, tendencën e n...

View full details
$12.99
Sale

Unavailable

Sold Out