Pite

Burek me Djath dhe Spinaq Jami Paketim Familjar - 1 LB
$7.49

Burek me Djath dhe Spinaq Jami Paketim Familjar - 1 LB

Jami

• Burek është i butë dhe i lëngshëm ... • Jami 🥄 Peshon 1LB

$7.49
Burek Me Djath Jami Paketim Familjar 1 LB
$7.49

Burek Me Djath Jami Paketim Familjar 1 LB

Jami

• Burek është i butë dhe i lëngshëm ... • Jami 🥄 Peshon 1LB

$7.49
Kore Filo Gjysme te Pjekura 450g
$4.50

Kore Filo Gjysme te Pjekura 450g

EM

• Kore Filo gjysmë të pjekura, prodhuar nga EM • Mund të përdoret për të bërë një shumëllojshmëri të pastave etnike dhe mallrave të pjekur të till...

View full details
$4.50
Miell Finnesa nga Kosova Tip 400   2 LBS (1 KG)
$3.99

Miell Finnesa nga Kosova Tip 400 2 LBS (1 KG)

Devolli

• Miell • Devolli • Zakonisht kemi miell T400. • Nëse përdorni këtë lloj, mbani në mend se nevojitet pak më pak për këtë sasi të ujit. • Shkrirja e...

View full details
$3.99
Jami Jufka per Bakllave 450 gram
$3.49

Jami Jufka per Bakllave 450 gram

Jami

• Jufka është brumë që mund të përdoret për të bërë bakllava  • Shërben per të gatuar Bakllava  🥄 Peshon 450g

$3.49
Apollo Filo Pete(Kore) 12 x 17 1 LB
$3.99

Apollo Filo Pete(Kore) 12 x 17 1 LB

Apollo

• 28 Cope Pete ne Paketim 🥄 Peshon 1LB

$3.99
Burek me presh dhe djathë-Djerdan 960g
$11.95

Burek me presh dhe djathë-Djerdan 960g

FreshAlb

Një përgaditje perfekte e burekut me mbushje të shijshme me presh dhe djathë, i pjekur në përsosmëri. Djerdan Burek Peshon 960 gram  

$11.95
Burek me mish- Djerdan 950 gr
$12.95

Burek me mish- Djerdan 950 gr

FreshAlb

Një përgaditje perfekte e burekut të mbushur me mish të freskët dhe qepë të pjekura. Djerdan Burek Peshon 950 gram

$12.95
Miell Zlatni Puder Klas Sarajevo 2 LB (1 Kg)
$3.49

Miell Zlatni Puder Klas Sarajevo 2 LB (1 Kg)

Klas Sarajevo

• Miell për pite dhe ëmbëlsira, nga Klas Sarajevo • Prodhuar nga gruri me cilësi më të lartë, është i përkryer për të bërë brumëra, biskota, torta...

View full details
$3.49
Burek me djathë-Djerdan 780gr
$11.99

Burek me djathë-Djerdan 780gr

FreshAlb

Një përgaditje perfekte e burekut të mbushur me djathë. Përmbajtja ka 6 copë të ngrira- të gatshme për pjekje. Djerdan Burek Peshon 780 gram

$11.99
Burek me mish-Djerdan 780 gram
$12.99

Burek me mish-Djerdan 780 gram

FreshAlb

Një përgaditje perfekte e burekut të mbushur me mish të freskët dhe qepë të pjekura. Përmbajtja ka 6 copë të ngrira- të gatshme për pjekje. Djerda...

View full details
$12.99
Sale

Unavailable

Sold Out