Schweppes- Bitter Lemon 1.5l

$4.99
  • Schweppes Bitter Lemon u krijua në Londër në vitin 1957. Është një përzierje komplekse me lëvore portokalli dhe limon, duke përdorur një përzierje me lëng limoni dhe me esenca agrume dhe me vajra me origjinë nga e gjithë bota . Së fundi, ajo është e përfunduar me një kontakt të kininës nga tropikët, që rrjedhin nga lëvorja e pemës cinchona.


🥄 Pesha 1.5l

Customer Reviews

Based on 3 reviews Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out