Omur Ajran

$2.49
Ajran- është një pije tradicionale turke e ftohtë e cila bëhet nga kosi, ujë dhe kripë. Jo vetëm freskuese, ÖMÜR Ayran është gjithashtu e shijshme dhe e mirë për ju. Ajrani është shoqërimi i përsosur për çdo vakt, qoftë me ushqim të pjekur në skarë ose qebap.
Sale

Unavailable

Sold Out