Kafe Shqiptare Skenderbeu 250gr

$6.49
  • Kafeja Shqiptare SKËNDERBEU është një kafe unike shqiptare me një shije që do t'ju bëj të kerkoni për më shumë.
  • Kafe Shqiptare zgjedh vetëm kokrrat më të mira të kafesë për përzierjen e saj SKËNDERBEU dhe përdor një proces bluarjeje të imët për të prodhuar një filxhan kafeje vërtet të jashtëzakonshme, çdo herë.
Sale

Unavailable

Sold Out