Cockta Origjinale 1.5 Liter

$3.99

• Kolinska

• Shije të veçanta natyrore të kombinuara me vallëzimin delikatë të karamelit, barit, koktejeve të njëmbëdhjetë llojeve të bimëve dhe CO2 natyrale.

• COCKTA në një moment mban kujtesën e rinisë dhe dashurisë së parë, dhe me origjinalitetin e saj krijon legjenda të reja.

🥄 Peshon 1.5LB

Sale

Unavailable

Sold Out