New

New Products
Bujrum-Sheqerpare 600gr
$7.99

Bujrum-Sheqerpare 600gr

FreshAlb

Sheqerpare, janë pasta të fryra të frymëzuara nga turqi. Ëmbëlsire tradicionale boshnjake gati për të shërbyer. Me torta Bujrum ju mund të përjeto...

View full details
$7.99
Ivi- Leng Portokalli (Orange Sparkling) 330 ml
Sold out
$1.69

Ivi- Leng Portokalli (Orange Sparkling) 330 ml

FreshAlb

Pije freskuese e gazuar me shije portokalli, prodhuar nga Ivi. Aroma është natyrale E pasterizuar Ky produkt është prodhim nga Shqipëria.   ...

View full details
$1.69
Sold out
Frutti- Leng Vishnje (Sour Cherry/ Glass Bottle) 250 ml
$1.69

Frutti- Leng Vishnje (Sour Cherry/ Glass Bottle) 250 ml

FreshAlb

Pije freskuese me shije vishnje, prodhuar nga kompania Frutti. Aroma është natyrale E pasterizuar Ky produkt është prodhim nga Kosova.   🥄 P...

View full details
$1.69
Vava Gjuveq-Konzerve 840g
$4.49

Vava Gjuveq-Konzerve 840g

FreshAlb

• Vava Gjuveq ne konzerve 🥄Peshon 840g

$4.49
Minas Gold- Kafe 500gr
$7.99

Minas Gold- Kafe 500gr

Minas

Minas Kafe Minas Gold është përzierja origjinale e fasuleve të zgjedhura të kafesë, të bëra sipas një recetë të veçantë dhe të dizajnuar për ata q...

View full details
$7.99
Frutti- Leng Pjeshke (Peach/ Glass Bottle) 250 ml
$1.69

Frutti- Leng Pjeshke (Peach/ Glass Bottle) 250 ml

FreshAlb

Pije freskuese me shije pjeshke, prodhuar nga kompania Frutti. Aroma është natyrale E pasterizuar Ky produkt është prodhim nga Kosova. 🥄Pesh...

View full details
$1.69
Sale

Unavailable

Sold Out