Suxhuk Boshnjak- Brother and Sister- 1.3 LB

$15.99

• Suxhuk Boshnjak, prodhuar nga Brother & Sister

• Bosanska Sudzuka është një suxhuk i thatë me aromë me origjinë nga Ballkani

• Përbëhet nga mishi i përzier me erëza të ndryshme në një shtresë të suxhukut dhe lihet të thahet për disa javë

• Ruhet në frigorifer

🥄 Peshon 1.2 - 1.3 lb

Sale

Unavailable

Sold Out