djathë

Krinos Djath Feta Bullgari 900 gram
Save 9%
$10.99
$9.99

Krinos Djath Feta Bullgari 900 gram

Krinos

• Djathë i bardhë bullgar i prodhuar nga Krinos • Me qumësht të të pasterizuar deleje dhe lope 🥄 Peshon 900g

$10.99
$9.99
Save 9%
Kashkavall Bullgari 500 gram
Sold out
$7.99

Kashkavall Bullgari 500 gram

Krinos

• Djathë kaçkavall i prodhuar në Bullgari nga Krinos • Ky djathë është gjysmë i fortë me një sipërfaqe të lëmuar • Është perfekt për sallata, pic...

View full details
$7.99
Sold out
Djath Feta te Dheve (Feta Sheep's Cheese) Balkan Farms 800 g
$13.99

Djath Feta te Dheve (Feta Sheep's Cheese) Balkan Farms 800 g

Balkan Farms

• Djath Feta • Djathi i deleve duhet të përdoret për shumë arsye. • Përbërja e saj e pasur e forcon trupin duke e furnizuar atë me vitamina dhe mik...

View full details
$13.99
Djath I Dhenve Bullgari Philli  400 gram
$4.89

Djath I Dhenve Bullgari Philli 400 gram

Phili Cheese

• Djath I Dhenve Bullgari Philli  🥄 Peshon 400 gram

$4.89
Djath Pikniki Ciftlik Dairyland 400 g
$8.99

Djath Pikniki Ciftlik Dairyland 400 g

Dairyland

• Djath i bardhë piknik në shëllirë me 60% yndyrna në lëndë të thatë. • Prodhuar nga Dairyland. 🥄 Peshon 400g.

$8.99
Krinos Greek Feta Cheese 400g
$9.99

Krinos Greek Feta Cheese 400g

FreshAlb

Krinos Cheese Feta Greke është e njohur për qumështin e kualitetit të lartë dhe metodat tradicionale të prodhimit të djathit. Ky djathë ka një shij...

View full details
$9.99
Labne Merve 450 gr
$4.49

Labne Merve 450 gr

FreshAlb

Tradicionalisht e bërë nga kullimi i hirrës nga kosi pak i kripur, Labne është një djathë i trashë dhe i butë i kosit dhe mjaft i shëndetshm. Gjit...

View full details
$4.49
Sale

Unavailable

Sold Out